Tomislav Zovko – Biografija

Moje ime je Tomislav Zovko, osnivač Balkanfit-a. Već u djetinjstvu se probudio moj interes za sportom. Moj otac je bio profesionalni Kickboxer u bivšoj Jugoslaviji, on je bio moja poveznica sa sportom. Sa dvanaest godina sam prvi put posjetio Muay Thai školu u Njemačkoj. Sljedećih pet godina slijedio sam intenzivni i rigorozni trening , sve dok nisam ozlijedio koljeno. Nakon ozljede sam morao prekinuti sa sportskim aktivnostima, ubrzo nakon toga sam izgubio motivaciju i skrenuo s puta.

Počeo sam izlaziti i konzumirati alkohol. No, s vremenom sam shvatio da tako ne želim živjeti. Zato sam se odlučio posjetiti teretanu. U početku sam jedva dizao utege. Dobio sam plan treninga i prehrane od lokalnog trenera u teretani koju sam posjećivao.

„Ovaj me je sport promijenio!“

U prvih 6 mjeseci, nabildao sam 10 kg, sa 63kg na 73kg tjelesne težine. No, onda je došla faza u kojoj se jednostavno više ništa nije događalo. Trener mi je pružao maksimalnu podršku, ali to mi nije bilo dovoljno. Odlučio sam uzeti stvar u svoje ruke. Proučavao sam brojne knjige o fitnessu, zdravlju i prehrani. Razgovarao sam s dugogodišnjim sportašima i razmjenjivao iskustva. Nakon godinu dana, došao sam do ključa uspjeha. U sljedećim mjesecima sam dogradio ogromnu, čistu mišićnu masu. Moja težina trenutno je 90kg na 10% tjelesne masnoće. Ja sam postigao svoj cilj.

Ovaj sport me je poticao na to da postanem bolji čovjek. Osim fizičke snage također sam i psihički ojačao. Na ovom svijetu imamo samo jedan život i jedno tijelo, zato učinit najbolje od onoga što Vam je dano! Moj osobni cilj je pomoći što više ljudi i uputiti ih na putu ka osobnom usavršavanju!

Jeste li i Vi spremni da stavite ručicu u brzinu i započnete svoju preobrazbu?

Onda upadajte u moj team „Balkanfit“ i postanite dio nas!

Tomislav Zovko, Team Balkanfit

Najdraža vježba

Mrtvo dizanje

Najdraže jelo

Piletina sa rižom

Najdraži cheat meal

Burek